Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Ούζο
Από: Juanita La Quejica 19 / 4 / 2005
Αυτές τις μέρες, μας έχει "κολλήσει" να τρώμε μακαρονάδα με
γαρίδες.
Αυτό που θεωρώ ότι έκανε τη διαφορά τελικά, είναι το ούζο.
Σβήνω τα μπόλικα κρεμμύδια και σκόρδα με αρκετό ούζο και στη
συνέχεια προσθέτω ντομάτες, ζάχαρη, πάπρικα, ρίγανη,
αλατοπίπερο και τζίντερ και προχωρώ στην παρασκευή της
συνταγής. Τα μακαρόνια τα βράζω στο ζωμό από τα κεφάλια των
γαρίδων. Μια φορά πρόσθεσα στο τέλος και ψιλοκομμένο αβοκάντο,
αλλά μόνο σε εμένα άρεσε ο συνδυασμός, στους υπόλοιπους
καθόλου. Μαϊντανό σταμάτησα να βάζω, μου καλύπτει τη γεύση των
γαρίδων.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|