Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Λουκάνικα με θυμάρι
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το αλεύρι, το αυγό, το γάλα και λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 5 λεπτά περίπου.
- Ρίχνουμε τον χυλό πάνω από τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 25 λεπτά περίπου (ο χυλός μας να φουσκώσει και να ροδίσει).
- Μόλις το φαγητό μας είναι έτοιμο περιχύνουμε με σάλτσα μουστάρδας.
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|