Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πατάτες γεμιστές με αυγό
Υλικά
- Πατάτες μεγάλες (ίδιου μεγέθους)
- Αυγά
- Λίγο τυρί (φέτα) τριμμένο
- Βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε τις πατάτες και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν.
- Μόλις είναι έτοιμες, κόβουμε από το πάνω μέρος με προσοχή μία φέτα, αδειάζουμε τις πατάτες και ρίχνουμε μέσα σε κάθε πατάτα λίγο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι.
- Τις πατάτες που βγάλαμε τις πατάμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το τυρί, λίγο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι και ξαναγεμίζουμε τις πατάτες αφήνοντας χώρο ώστε να ρίξουμε μέσα ένα αυγό.
- Βάζουμε το καπάκι και ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμη.
- Οταν ψηθούν τα αυγά, τις βγάζουμε από τον φούρνο, τις καθαρίζουμε προσεκτικά και τις σερβίρουμε.
|
|