www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Βίδες με τόνο


Υλικά

  • 500 γρ. βίδες
  • 200 γρ. τόνο σε κονσέρβα
  • 100 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια μαζί με τον τόνο, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το λεμόνι και τα αφήνουμε να κρυώσουν (για να μην μυρίσει το ψάρι όταν αναμιχθεί με τα ζεστά ζυμαρικά).
  2. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τις βίδες al dente και τις σουρώνουμε. (ΔΕΝ βουτυρώνουμε τα ζυμαρικά).
  3. Ρίχνουμε στις βίδες το μίγμα του τόνου, ανακατεύουμε και αφήνουμε να "δέσει" λίγο πριν το σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: η IRIS

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: και κάτι άλλο
    Από: τέτη  30 / 7 / 2004
    Προτείνω να προσθέτεις κι ένα αλμυρούτσικο τριμμένο τυράκι με έντονη γεύση. Επίσης εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εκτός των υλικών που αναφέρεις και του τυριού να προσθέτω και τριμμένο δυόσμο.Κι όταν υπάρχουν φρέσκα ή κατεψυγμένα στο σπίτι, προσθέτω απαραιτήτως φουντίτσες μπρόκολο στον ατμό.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: περισσότερο άρωμα
    Από: Ελένη X.  30 / 7 / 2004
    Χρειάζονται περισσότερα αρωματικά. Αφθονο άνηθο , μάραθο , 
    μαϊντανό και τριμμένο φινόκιο. ΑΝ εχεις και chives ρίξε και από 
    αυτό. Ψιλοκομμένο.
    
    Ενίσχυσε γεύση : Ριξε στο μιξερ μερικες αντσουγες (στο λάδι) 
    κάνε τις πολτό και ανακάτεψέ τες με τη πάστα.
    
    Βάλε στο γουδί κόκκινο πιπέρι (εξωτικό), σπάστο χοντρά - χοντρά.
    
    Σερβίρισε στα πιατα και πασπάλισε με άφθονο πιπέρι!
    
    Ρίξε και ανέμελα μερικά φύλλαρακια chives πανω σε καθε πιάτο.
    

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.