Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ρεβυθοκεφτέδες Σίφνου
Υλικά
- 1 1/2 κούπα ρεβίθια βρασμένα και πολτοποιημένα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Λίγο άνηθο
- Λίγο δυόσμο
- Λίγο μαϊντανό
- 1/2 κούπα αλεύρι και λίγο για το αλεύρωμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
|
|
Ετοιμασία
- Ανακατεύουμε το ρεβιθοπολτό με το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, το
αλεύρι και το αλατοπίπερο.
- Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει το μίγμα.
- Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
- Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τη συνταγή συνιστά: ο Ανδρέας Γάβρης
|
|