 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα μανιταριών
Υλικά
- 1 κονσέρβα μανιτάρια (ή 1 πακετάκι φρέσκα άσπρα μανιτάρια)
- 1 μεγάλι κρεμμύδι
- Λίγο βούτυρο
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- Λίγο ζωμό κρέατος
- Κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τεμαχίζουμε τα μανιτάρια.
- Τσιγαρίζουμε τα το κρεμμύδι με βούτυρο, προσθέτουμε τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κονιάκ και ρίχνουμε τον ζωμό κρέατος και αλατοπίπερο.
- Αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει και λίγο πριν την βγάλουμε προσθέτουμε την κρέμα γάλατος και αφήνουμε να πάρει μία βράση ακόμη.
Τη συνταγή συνιστά: η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α (δικής της εμπνεύσεως)
|
|