Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κολοκυθοπρασοκεφτέδες
Υλικά
- 1/2 κιλό πράσα
- 2-3 κολοκυθάκια
- 300 γρ. ανάμικτα τυριά
- 1 αβγό
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
- Ψιλοκόβουμε τα πράσα, τρίβουμε τα κολοκύθια, προσθέτουμε το τυρί, το αβγό το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας.
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Εύκολο !!
Τη συνταγή συνιστά: η anastasia tsaniklidou (δικής της εμπνεύσεως)
|
|