Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τονοσαλάτα
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
- Μαρούλι
- Κρεμμυδάκι φρέσκο
- Καλαμπόκι κονσέρβα
- Ανηθο
- Μαγιονέζα
- Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού
|
|
Ετοιμασία
- Στραγγίζουμε τον τόνο από το λάδι του και τον βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσ8ετουμε το μαρούλι, τον άνηθο και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, το καλαμπόκι, την μαγιονέζα και το λεμόνι.
- Τα υλικά μπαίνουν στη σαλάτα "με το μάτι" ανάλογα τις προτιμήσεις σας.
Ο τόνος στο λάδι δίνει καλύτερη γεύση από αυτόν στο νερό.
Εκτός από το σερβίρισμα σε πιάτο, μπορεί να μπει και σε σάντουιτς.
Τη συνταγή συνιστά: η jestel (δικής της εμπνεύσεως)
|
|