Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τονοσαλάτα με μαγιονέζα
Υλικά
- 1 κουτί τόνος σε νερό
- 1 αγγουράκι
- 1 καρότο
- 3 κουταλάκια μαγιονέζα
- 1 φλιτζανάκι χυμός λεμονιού
|
|
Ετοιμασία
- Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του και τον πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.
- Περνάμε το αγγουράκι και το καρότο από τον τρύφτη (στη φαρδιά του πλευρά και τα στραγγίζουμε να φύγουν το νερό τους.
- Χτυπάμε τη μαγιονέζα με το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει αλοιφή.
- Στο μείγμα της μαγιονέζας προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε και τα το αγγουράκι και το καρότο.
Συμβουλή: αφήστε τη σαλάτα στο ψυγείο 2-3 ώρες πριν το σερβίρισμα.
Τη συνταγή συνιστά: η Κική Μ.
|
|