Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπανάνες με σάλτσα βερίκοκου
Υλικά
- 130 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα
- 2/3 της κούπας νερό
- 4 μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες σε χοντρές φέτες
- Κανέλα
- 1/2 κουταλάκι χυμό λεμονιού
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία κατσαρόλα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου τα βερίκοκα με τον χυμό λεμονιού και 1/2 κουταλάκι περίπου κανέλα.
- Μόλις κρυώσουν τα βερίκοκα τα χτυπάμε στο μπλέντερ ώστε να γίνουν κρέμα.
- Μοιράζουμε τις μπανάνες σε μπωλάκια, ρίχνουμε την κρέμα, πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε αμέσως.
|
|