Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κρέπες με ροδάκινα και βύσσινα
Υλικά
- Βάσεις για κρέπες
- 25 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. ζάχαρη
- Χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
- 4 ροδάκινα κομμένα σε φέτες
- 125 γρ. βύσσινα καθαρισμένα
- Αχνη
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα τηγανάκι το βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνουμε την ζάχαρη και μόλις διαλυθεί προσθέτουμε την κανέλα, το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε τα ροδάκινα και μετά από 4 λεπτά περίπου προσθέτουμε τα βύσσινα και αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά να σιγοβράσουν.
- Γεμίζουμε τις κρέπες, διπλώνουμε και πασπαλίζουμε με άχνη.
|
|