Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κρέπες με βερίκοκα και σοκολάτα
Υλικά
- Βάσεις για κρέπες
- Γέμιση:
- 3/4 της κούπας κρέμα γάλακτος (ζαχαροπλαστικής)
- 430 γρ. βερίκοκα (κομπόστα) ψιλοκομμένα
- 1 1/2 κουταλιά λικέρ με άρωμα πορτοκαλιού
- Σάλτσα σοκολάτας:
- 100 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 1/2 κούπα ζαχαρούχο γάλα
- 2/3 της κούπας κρέμα γάλακτος
|
|
Ετοιμασία
Γέμιση: Χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος με το λικέρ και μόλις γίνει αφράτη προσθέτουμε τα βερίκοκα και ανακατεύουμε καλά.
Σάλτσα σοκολάτας: Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τα υλικά μας (σε χαμηλή φωτιά) και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη σάλτσα.
Γεμίζουμε τις κρέπες και ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και διπλώνουμε.
|
|