Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πίτσα με φέτα και ελιές
Υλικά
- Βάση (ζύμη)
- Φέτα μαλακή και ανάλατη λιωμένη με το πηρούνι
- Ντομάτες ώριμες.
- Μαύρες ελιές χοντροκομμένες
- Πιπεριές κομμένες σε λεπτές ροδέλες
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Λάδι
|
|
Ετοιμασία
- Πάνω στην ζύμη μας απλώνουμε τις ροδέλες τις ντομάτας (αφαιρούμε τα σπόρια και νερά τους), αλατίζουμε ελαφρά και στρώνουμε από πάνω την φέτα, τις ελιές και τις πιπεριές.
- Πασπαλίζουμε με ρίγανη και λίγο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C μέχρι το τυρί να αρχίσει να λιώνει και τα υλικά μας να αρχίσουν τα γυαλίζουν.
|
|