 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα πράσινη
Υλικά
- 70 γρ. διάφορα μυρωδικά (μαϊντανό, κόλιαντρο, άνηθο, μέντα)
- 70 γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο
- 20 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2/3 της κούπας λάδι
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μπωλ βάζουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
- Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το σκόρδο και τα αμύγδαλα.
- Προσθέτουμε σιγά-σιγά το λάδι και ανακατεύουμε συνεχώς.
Η σάλτσα σερβίρεται πάνω σε καυτά ζυμαρικά.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|