Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μακαρόνια με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και κασέρι
Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια
- 1 κουτί μανιτάρια
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- Λίγο κασέρι κομμένο σε κύβους
- Κασέρι τριμμένο
- Λίγο βασιλικό
- Αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια (αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει).
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε στην σάλτσα μας τον βασιλικό και το κασέρι σε κύβους (λίγο πριν την κατεβάσουμε από την φωτιά) και ανακατεύουμε συνεχώς.
- Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σερβίρουμε, ρίχνουμε από πάνω τριμμένο κασέρι και περιχύνουμε με την σάλτσα.
Τη συνταγή συνιστά: ο Θωμάς Στεφανίδης
|
|