Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τηγανητά θαλασσινά με σάλτσα ταρτάρ
Υλικά
- 600 γρ. μέτρια καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
- 12 μικρά μπαρμπούνια
- 12 γαρίδες
- 12 μικρές φέτες μπακαλιάρου σε κομμάτια
- Λάδι για το τηγάνισμα
- Για το κουρκούτι:
- 250 γρ. αλεύρι
- 4 αυγά
- 2 ποτήρια μπύρα
- 1 κουταλιά λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Για την σάλτσα ταρτάρ:
|
|
Ετοιμασία
- Κουρκούτι: Αναμειγνύουμε τα υλικά για το κουρκούτι και αφήνουμε το μίγμα μας για 1 ώρα περίπου.
- Σάλτσα ταρτάρ: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Βουτάμε τα θαλασσινά στο κουρκούτι, τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
|
|