Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ουζομεζές της πλάκας 1
Υλικά
- Μπύρα
- Αλεύρι
- Αυγό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κλωνάρια μάραθο
|
|
Ετοιμασία
- Κάνουμε ένα σχετικά ρευστό κουρκούτι με τη μπύρα, το αλεύρι, το αυγό και το
αλατοπίπερο.
- Βουτάμε τα κλωναράκια του μάραθου και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
Είναι νόστιμος μεζές για ούζο, ειδικά εάν ο μάραθος είναι με τα κοτσανάκια του, που γίνονται τραγανιστά. Μην το τηγανίσετε πολύ, για να κρατήσει το μάραθο τη φρεσκάδα του.
Τη συνταγή συνιστά: η Αλέκα Νικολαϊδου
|
|