 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ντιπ με φέτα και παντζάρια
Υλικά
- 250 γρ. φέτα
- 2-3 φέτες παντζάρι κονσέρβα
- 1 κουταλιά καρύδι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- Μερικές κουταλιές ελαιόλαδο
- 2-3 σταγόνες ξύδι μπαλσάμικό
- 1 κουταλιά γιαούρτι
|
|
Ετοιμασία
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μιξεράκι και τα χτυπούμε μέχρι να γίνουν σαν
πουρές, προσθέτοντας όσο ελαιόλαδο χρειάζεται.
Συνοδεύει διάφορα είδη ψωμιών και nachos.
Τη συνταγή συνιστά: Γιάννης Κουμποτής (δικής του εμπνεύσεως)
|
|