Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φαρφάλες με καπνιστό σολομό
Υλικά
- 1 κουτί φαρφάλες
- Λίγο βούτυρο
- 1 πακετάκι κατεψυγμένο καπνιστό σολομό ψιλοκομμένο
- Λίγη βότκα
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- Λευκό πιπέρι
- Παρμεζάνα τριμμένη
- Λίγα φυλλαράκια βασιλικού
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό και αφού τις στραγγίσουμε, τις αφήνουμε να κρυώσουν. Δεν ξεπλένουμε!!
- Σοτάρουμε τον σολομό με το βούτυρο και μόλις αρχίσει να ασπρίζει ο σολομός, σβήνουμε με βότκα.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το λευκό πιπέρι και αφήνουμε μέχρι να δέσει η
σάλτσα.
- Ρίχνουμε μέσα τις φαρφάλες και ανακατεύουμε μέχρι να πάει η σάλτσα μας παντού.
- Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και φυλλαράκια βασιλικού.
Καλή επιτυχία!!
Τη συνταγή συνιστά: η Ράνια
|
|