Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Παντζάρια στο αλουμινόχαρτο
Υλικά
- Παντζάρια μικρά τρυφερά
- Ξύδι βαλσάμικο
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε τα παντζάρια από τα φύλλα τους, τα πλένουμε καλά και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
- Σε ένα αλουμινόχαρτο βάζουμε τα παντζάρια ολόκληρα και τα περιχύνουμε με όλα τα υλικά.
- Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20-25 λεπτά.
- Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο καυτό μπροστά στους καλεσμένους μας να απολαύσουν το άρωμα και το χρώμα!
Τη συνταγή συνιστά: η Ελένη Χ. (δικής της εμπνεύσεως)
|
|