 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ντιπ με ροκφόρ
Υλικά
- 250 γρ. ροκφόρ
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 1 φλιτζανάκι κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Λίγο άνηθο (ή λίγο μάλαθρο ή γενικά αρωματικά χόρτα-λίγο μην το παρακάνετε)
|
|
Ετοιμασία
Λιώνουμε το ροκφόρ με το πιρούνι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι το μίγμα μας να πάρει χρώμα και το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Το σερβίρουμε δροσερό, αν είναι απόγευμα με μπόλικη μπύρα, ή αν είναι βράδυ με κρύο κρασάκι κατά προτίμηση λευκό και να είναι και χύμα
Συνοδεύει: Κράκερ σκέτα ή με κάποια γεύση, Chips κλασσικά ή με ρίγανη
Τη συνταγή συνιστά: ο ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
|
|