 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ντιπ με σπανάκι
Υλικά
- 1/2 κιλό σπανάκι (φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 1 έτοιμη κρεμμυδόσουπα σε σκόνη
- 1 γιαούρτι 10% λιπαρά
- 1 μερίδα μαγιονέζα ίση με την ποσότητα γιαουρτιού
- Αλάτι
- Πιπέρι (λίγο)
|
|
Ετοιμασία
- Αν είναι φρέσκο το σπανάκι το βράζουμε από την προηγούμενη μέρα και το στραγγίζουμε.
- Αναμιγνύουμε το σπανάκι με την κρεμμυδόσουπα (όπως είναι σε σκόνη).
- Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα, προσθέτουμε το μείγμα στο σπανάκι αλατοπιπερώνουμε και το ντιπ μας είναι έτοιμο.
Συνοδεύει: Φφρυγανίτσες , ζυμαρικα
Τη συνταγή συνιστά: η Πικαντικούλα
|
|