 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σάλτσα με μανιτάρια για ψητά
Υλικά
- 1 κονσέρβα μανιτάρια (ή 1 πακετάκι άσπρα μανιτάρια φρέσκα)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- Λίγο βούτυρο
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- Λίγο ζωμό κρέατος
- Κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τεμαχίζουμε τα μανιτάρια.
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο, προσθέτουμε τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κονιάκ, προσθέτουμε τον ζωμό του κρέατος και αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αφήνουμε την σάλτσα να πάρει μία βράση ακόμα και σβήνουμε την φωτιά.
Συνοδεύει: Ψητo κρέας
Τη συνταγή συνιστά: η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α.
|
|