Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πίτσα εύκολη (και light)
Υλικά
- Πίτες που χρησιμοποιούμε για σουβλάκια
- Κέτσαπ
- Βούτυρο
- Τυρί τύπου MILNER
- Ζαμπόν γαλοπούλας
- Πιπεριές
|
|
Ετοιμασία
- Σαν βάση χρησιμοποιούμε τις πίτες που χρησιμοποιούμε για σουβλάκια. Αν είναι κατεψυγμένες τις ξεπαγώνουμε και τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο (προαιρετικά) και κέτσαπ.
- Κατόπιν βάζουμε σε κάθε πίτα μία φέτα τυρί τύπου MILNER, ζαμπόν γαλοπούλας, πιπεριές σε ροδέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 περίπου λεπτά στους 180 C βαθμούς.
Καλή όρεξη!
Τη συνταγή συνιστά: ο ΖΑΧΟΣ
|
|