 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μαγιονέζα του Γιώργου
Υλικά
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1/2 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
- 2 αυγά
- 12 κουταλάκια χυμό λεμονιού
- 3 φλιτζάνια καλαμποκέλαιο
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε τα 2 αυγά, την ζάχαρη, το αλάτι, την σκόνη μουστάρδας και το χυμό του
λεμονιού στο μπλέντερ ή στο κάδο του πολυμίξερ.
- Ξεκινάμε το μηχάνημα και στην συνέχεια ρίχνουμε το λάδι σιγά-σιγά.
- Σταματάμε όταν η μαγιονέζα έχει γίνει σαν βούτυρο σφικτή.
Συνοδεύει: Ψητά ψάρια
Τη συνταγή συνιστά: ο ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
|
|