Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πρασοκεφτέδες
Υλικά
- 1 κιλό πράσα
- 2-3 κολοκυθάκια τριμμένα και στραγγισμένα
- 250 γρ. φέτα
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- Λίγο άνηθο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 αυγό
|
|
Ετοιμασία
- Ψιλοκόβουμε τα πράσα, τα ζεματάμε και τα στραγγίζουμε.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε το μίγμα.
- Τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά στο καυτό λάδι.
Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή συνιστά: η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΟΥ
|
|