Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ντοματόρυζο
Υλικά
- 2 κούπες ρύζι Καρολίνα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κιλό ώριμες ντομάτες
- 1/2 κούπα λάδι
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, την ζάχαρη, τον μαϊντανό και σιγοβράζουμε την σάλτσα για 20 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε το ρύζι και 4 κούπες νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να μείνει το φαγητό μόνο με την σάλτσα τους. Προσθέτουμε το πιπέρι.
|
|