|
Υλικά
- 3 μεζούρες άσπρο ρούμι
- 3 σταγόνες ανγκοστούρα
- 1/2 κουταλιά γρενεδίνη
- τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 1 φέτα πορτοκάλι
- χυμός λεμόνι
- 1 φέτα λεμόνι
- θρυμματισμένος πάγος
- 1 κουταλιά σιρόπι ζάχαρης
|
|
Ετοιμασία
-Βάλτε το σιρόπι, το χυμό λεμόνι και την
αγκοστούρα στο mixing glass
-Προσθέστε τα υπόλοιπα (και τις φέτες λεμόνι και πορτοκάλι!)
εκτός από τον πάγο
-Βάλτε το στο ψυγείο για 3 ώρες!
-Γεμίστε μέχρι τη μέση με σπασμένο πάγο ένα lowball
και σερβίρετε
|
|