www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μπρόκολο


Υλικά

  • Μπρόκολο
  • Λάδι
  • Βούτυρο
  • Κρέμα γάλακτος
  • Γραβιέρα



Ετοιμασία

  1. Ξεπλένουμε καλά το μπρόκολο και το βάζουμε να βράσει (όσο νομίζει ο καθένας).
  2. Μόλις είναι έτοιμο το βάζουμε σε ένα πυρέξ
  3. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το μπέικον για να πάρουμε τα πιο πολλά λίπη.
  4. Στραγγίζουμε καλά το μπέικον και το τελειώνουμε με άλλο ένα τσιγάρισμα με βούτυρο αυτή την φορά μέχρι να ψηθεί λίγο παραπάνω.
  5. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι μία κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για λίγο μαζί με τον μπέικον και την ρίχνουμε πάνω από το μπρόκολο και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα (Κρήτης κατά προτίμηση).
  6. Βάζουμε το πυρέξ για 10 λεπτά περίπου στον φούρνο στους 180 C μέχρι να λιώσει η γραβιέρα.
Καλή όρεξη σε όσους το προσπαθήσουν.

Τη συνταγή συνιστά: ο Tsantirakis E (δικής του εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (3)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.