| Τραγανές πατάτες φούρνουΓια να γίνου
τραγανές οι
πατάτες φούρνου,
πανάρετέ τις με
αλεύρι ή αλεύρι
και φρυγανιά,
όπου θα έχετε
προσθέσει τα
αγαπημένα
μυρωδικά ή
μπαχαρικά
(θυμάρι,
βασιλικό, κύμινο
κλπ) και φυσικά
αλάτι. Μετά βάλτε
τις στο ταψί με
το λάδι ή το
βούτυρο και
ανακατέψτε τις.
Κατά τη διάρκεια
του ψησίματος
ανακατέψτε άλλη
μία φορά.
Γίνονται
πεντανόστιμες!
Μας συμβουλεύει: η Αλέκα
Σχολιάστε το
Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Ανωνύμου 21 / 8 / 2002
ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
Από: ΝΙΚΙ 15 / 6 / 2004
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ
ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ
ΤΟ ΛΑΔΙ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ?
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: Ανωνύμου 9 / 9 / 2002
Το δοκίμασα και είναι καταπληκτικές. Σας το προτείνω
ανεπιφύλακτα.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Αμαν, πεινάω!
Από: ΒαΣίλης 25 / 6 / 2003
Δεν το δοκίμασα, αλλά θα το κάνω σύντομα! Ακούγεται απίθανο!
Και τόσο απλό! Δεν σου περνά απ` το μυαλό! Ευχαριστώ!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Αμαν, πεινάω!
Από: Στέλλα 17 / 12 / 2007
Επειδή μπερδεύτηκα λιγάκι..Νερό τελικά βάζουμε ή όχι?
Αντικαθιστούμε το νερό με χυμό πορτοκαλιού + λεμονιού?
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|
|